ALL ABOUT U-KISS

The 1st Only U-kiss Fanblog in Indonesia

[Star Memory Column] ① U-KISS Dongho “My Nickname Was ‘Bread-Ho’ When I Was A Child!”


I found this article tonight hahaha….. really funny and makes me know Dongho more than before…. Nih tentang masa kecil dongho…

Image Hosted by ImageShack.us

I was called Bread-Ho because I was chubby

“Aku dipanggil Bread-Ho soalnya aku chubby-pipinya tembem-“

Despite his young age, 15 years old U-KISS’s magnae, Dongho, has gained a lot of support from nuna and ahjumma fans. Now is the time to reveal his ‘cute and warm’ childhood pictures, which gained himself a nickname Bread-Ho.

Meski usianya masih muda, mganae U-KISS yg masih 15 tahun ini,DONGHO,mendapat dukungan dari para fans yg lebih tua.Sekarang saatnya kita “bongkar” ke-cute-an dan keramahan-nya lewat foto2 masa kecil-nya,yg menyebabkan dia dipanggil bread-ho.

Dongho Memory 01

Dongho tore the grass and ate it.

Dongho nyabut rumput trus dimakan.

Dongho revealed “My nickname was Ho-bbang (Bread-Ho) when I was a little because I was too chubby. I don’t think that there is much difference if to compare the measurement of my body weight during elementary school and now.” Recently, he set a record by finishing a bowl of jajangmyeon in 59 seconds. Dongho said regarding this matter “Maybe that’s why I was so chubby” and laughed. He responded to the question ‘I was popular among female friends when I was young’ by humbly answered “I wasn’t really popular because I was too chubby.”

Dongho mengungkapkan “waktu kecil aku dipanggil Ho-bbang (Bread-Ho) karena pipiku terlalu tembem.Aku nggak tahu kalau ada banyak yg berubah ada berbeda saat memmbandingkan tubuhku yg sekarang dengan masa SD” Baru-baru ini, dia memecahkan rekor dengan menyelesaikan semangkuk jajangmyeon di 59 detik.Mengenai hal itu Dongho bilang “Mungkin itu sebabnya aku sangat chubby” lalu ketawa.Dia menanggapi pertanyaan ‘Aku populer diantara teman2 cewek waktu kecil’ dengan jawaban yg malu2 “Aku ga benar2 populer karena aku terlalu chubby.”

However, unlike what he said, Dongho’s pictures showed that he was a little plump with a baby fat, only to make him looked cute. His unique and big smiling eyes can still be clearly seen.

Namun,ga  seperti apa yang dia bilang, Foto2 Dongho menunjukkan bahwa ia agak gemuk dengan pakaian bayi, hanya untuk membuatnya tampak lucu. Senyum-nya yg lebar dan unik masih bisa terlihat jelas.*mianhe yg ini rada ribet trans-nya….. NANA…HELP ME!!!!*

Dongho Memory 02

20 days. Dongho’s hand was protected to avoid him scratching, wore swaddling clothes and a hat. His mom coordinated with an ancient feel, really eye catching.

20 HARI SETELAH LAHIR.Tangan Dongho disarungin supaya ga luka *Indonesia juga gitu… disarungin biar kalo tanagannya kena muka ga ngegores muka*make baju bayi dan topi.Mamanya motret dengan gaya kuno,enak dimata.

Dongho Memory 03

6 months. Chubby and full of baby fat Dongho. He puts his thumb in his mouth.

6 bulan.Tembem dan gemuk.Dia masukkin jempol ke mulut.

Dongho Memory 04

Right before 1 years old. Dongho in his baby diapers and puts a candy into his mouth.

Sebelum 1 tahun.Dongho make popok dan makan permen.

Dongho Memory 05

3 years old. Dongho wearing his red stripe sleeveless T-shirt and a hat. No doub’t that he was showing his fashion sense.

3 tahun.Dongho make baju merah strip2 tanpa lengan dan topi.

Dongho Memory 06

During kindergarten. Wearing yellow hat together with friends.

Selama TK,make topi kuning kayak teman2 yg lain.

Dongho Memory 07

Kindergarten presentation. It was Christmas, wearing a Santa hat for an opening performance.

Pertunjukkan di TK.Waktu itu natal,make baju santa buat pembukaan.

Dongho Memory 08

During elementary school. Spending a good time with friends on his birthday. Somehow, in this picture, he was only seen with his female friends.

Waktu SD,menghabiskan waktu dengan teman2nya pas ultah.Disini dia cowok sendirian.

Dongho Memory 09

Year of 2004. Dongho looked good with his forehead covered with bangs. “The best!”

Tahun 2004.Dongho kelihatan lucu dengan potongan rambut dan bangs-nya *gaya nodongin pistol*

Naaaah,NI BARU ARTIKEL PERTAMA TUNGGU YG KEDUA YAAA MASIH DI TRANS.

credits:  sport.chosun.com + english trans (bluejaymiesky.wordpress.com) + Indo trans Ocha for AAU

Advertisements

6 responses to “[Star Memory Column] ① U-KISS Dongho “My Nickname Was ‘Bread-Ho’ When I Was A Child!”

  1. gracia_chan 23 December 2009 at 11:07

    hallo…mau bntu dkit..
    mgkin mksdnya matanya Dongha kalau lagi senyum msih bisa terlihat jelas. kn biasanya bbrpa orang (trutama turunan China n skitarna, kalau lagi tersenyum matanya gak kelihatan a.k.a sipit)
    spertina..

  2. ocha_sshi 23 December 2009 at 20:41

    makasiiih maaf yaa kemarin soalnya ako posting ni news sambil buru2 so lupa ngedit….thanks a lot chingu…..

  3. dinoll 26 April 2010 at 15:53

    waaaa.. dongho cute bangeeetttt..

  4. tiri 7 November 2010 at 10:21

    woow dong ho really cute
    when he was little he is so cute but now more cute hehe <333

  5. ENNY FITRIANI (@fitriani_enny) 1 November 2012 at 21:20

    kyaaaaaaaaaaaaaaa ~ ><

  6. nadia 2 May 2013 at 19:33

    donghoooooooooooooo OMG chubby bangettt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: